|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Vauhtijunnut

SHS Alppijaos järjestää kaudella 2019 Ruunavuorella Vauhtijunnukoulun, joka on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka osaavat mennä itse hiihtohississä ja pärjäävät itsenäisesti rinteessä. Ammattimaisesta hiihdonopetuksesta vastaavat Hiihtokoulu Kantin kokeneet hiihdonopettajat yhteistyössä SHS alpin valmenjien kanssa. Vauhtijunnuista voi taitojen karttuessa siirtyä kilparyhmään.

Vauhtijunnujen aikataulut:

• yhteensä 8 harjoituskertaa, alkaen 8.01.2019 klo 17.30

• harjoituksia on kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin alkaen klo 18:00

• säävaraus aloituksen suhteen, jos pakkasta on yli 18 astetta siirretään harjoituksia seuraavaan kertaan, seuratkaa meidän ilmoituksiamme näillä sivuilla sekä Ruunarinteiden ilmoituksia osoitteessa http://www.ruunarinteet.fi/

Tarkempi ohjelma

• ti  8.1.   Perustaitojen kertaus/katselmus

• to 10.1.   Tasapaino/Kääntäminen

• ti  15.1.   Tasapaino/Kääntäminen

• to 17.1.   Kuormitus/Rytmi

• ti  22.1.   Kuormitus/Rytmi

• to  24.1.   Ratalaskun alkeita

• ti 29.1.    Ratalaskun perustekniikkaa

• to  31.1.    Vauhtijunnujen loppukilpailu

Alppihiihtokoulun hintaan sisältyy tuhti annos tietoa ja turvaa edulliseen pakettihintaan:

• Ammattimainen Alppihiihto-opetus ryhmässä

• Hissilippu harjoitusiltoina (8 kertaa)

• Loppukilpailu palkintoineen ja lopputodistus

• Mobiili-Skipassi joka sisältää tapaturmavakuutuksen

• Edge-lehden vuosikerta 4 numeroa

Tämän paketin hinta vapailla markkinoilla on yli 200 euroa, mutta tarjoamme sitä  hintaan 120 €142 €. Ilmoittautuminen tehdään sivun alareunassa olevan ilmoittautumislomakkeen kautta ja maksu suoritetaan kahdessa erässä:

• Skipassista ja Edge-lehdestä suoritetaan 42 € maksu Hiihtoliiton sivuilla, jonne annetaan lapsen nimi- ja yhteystiedot sekä syntymäaika sekä seuraksi Savonlinnan hiihtoseura. On myös mahdollista lunastaa Skipassi ilman Edge-lehteä, jolloin hinta on 20 €.

• Opetuksesta, hissilipuista ja organisoinnista suoritetaan 100 € maksu Savonlinnan Hiihtoseuran tilille  FI8356511340051613.  Maksun viestissä on mainittava  ”Vauhtijunnut” sekä lapsen nimi, yhteystiedot ja syntymäaika. Osallistumismaksu on 65 €, jos lapsi on alle 7-vuotias. Alle 7-vuotiat pääsevät kypärä päässä ilmaiseksi hissiin. Tästä osuudesta ei ole sisarusalennuksia.

Harjoituksissa on aina käytettävä kypärää sekä harjoitusliiviä, jonka annamme lainaan harjoitusten ajaksi. Osallistujilla on oltava käytettävissään omat hiihtovälineet.

Jos Ruunavuorella ei pystytä sään tai muun syyn takia harjoittelemaan, siirtyy harjoitus myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Ruunavuori ei ole auki jos pakkasta on yli -18C, seuratkaa tilannetta http://www.ruunarinteet.fi/. Muut kuin säästä johtuvat tiedotteet löytyvät Alppihiihdon Uutisista osoitteesta http://www.savonlinnanhiihtoseura.fi/alppihiihto/esittely/

Lisätietoja Tuomas Huttunen puh. 050 5624504,

(SITOVAT ILMOITTAUTUMISET TÄLLÄ LOMAKKEELLA:)

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Vauhtijunnujen vauhtikisan tulokset: